Zwemfed
Prov WVL
Info zwemclub
Programma wedstrijden
Info wedstrijden
Controle inschrijvingen
Definitieve inschrijvingen
Clubrecords
Activiteiten
Open water
Privacy policy
API
 
 

Badhuis Welkom op de website van MZK. Volgende wedstrijd: GPMZK te Menen op 02/06/2024.
 
Stage Barvaux Dag 2: Woensdag 1 juli 2015
Omstreeks 5u30 werden we gewekt door gekwek in de tent. Ook op de achtergrond hoorden we een vogel die het geluid maakt van een vogelfluitje met water. Zie onze foto, wie kan er een naam op plakken?
Om 6u45 waren Juline en Jodie direct wakker aangezien er nog een pannenkoekje van gisterenavond kwam piepen.
De eerste boterhammetjes gingen rond een uur of 7 de buikjes binnen. Voor we naar de training vertrokken werden de drinkflessen gevuld en gecontroleerd. Door het warme weer moet er voldoende gedronken worden, deze boodschap kwam goed aan, want na de training waren alle drinkflessen zo goed als leeg.
Om 8 uur werd de eerste frisse ochtendduik genomen. Het varieerde van 1200m tot 3350m, afhankelijk van ieder zijn niveau. Alle basisaspecten kwamen aan bod tijdens deze eerste training.
De verse tomatensoep met balletjes ging, naar de trainers hun verrassing, goed naar binnen. Daarna werd een stapel van 15 gezelschapspelen uitgehaald en snel benut. Nieuwe vriendschappen werden een feit. WAP wat is dat nu eigenlijk?? Dat werd snel duidelijk toen de worst, appelmoes en patatten op tafel verschenen. Het was lekker want al het vlees was op.
De platte rust verliep vlot, behalve een eendje die mocht afkoelen in het hokje. Anderen vonden al de weg naar Janneke Maan. De bananen gingen vlot naar binnen, aangezien er een verrassing aan vasthing.
Voor de komende dagen, zijn de zwemmers ingedeeld in 4 groepen, en wordt een laddercompetitie gespeeld. Na de eerste spelronde (bowling, parkoer, sjoelbakken en springtouw); staat groep paars aan de leiding, gevolgd door rood en geel, groen is de rode lantaarn. Als verrassing trokken we naar ’t hoekske om de verkoeling van een ijsje en drankje op te zoeken. Daarna mochten ze nog wat op de draaimolen spelen, dat net op tijd werd gestopt. (maagjes…). Na wat vrije tijd zochten ze alweer de eettafel op, waar een heerlijke koude pla werd voorgeschoteld. Groentjes, patattjes, pasta en 120 schelletjes vlees.
De tweede training bestond uit een kleine weerstandset (wat sprintjes enzo..) alsook een technieksetje keerpunten en startjes. Het omkleden ging extra snel aangezien er een punt te verdienen was voor de groep die als eerste volledig klaar was.
Als dessertje werd een rijsttaartje gegeten. Waarna er naar de ouders werd gebeld, wat hadden ze veel te vertellen, enkelen belden wel zeker twintig minuten.
De pyjamaatjes werden aangedaan en de bedjes werden opgezocht.
Wij gaan nu ook in ons bakoventje kruipen,
Wij wensen u allen een zwoele nacht toe (maar maak het nu ook niet te warm ;) nu de kindjes van huis zijn).
Het Barvaux Team

 


 
COMMENTAAR
 


2. Eddy (02/07/2015 21:54:45)
Ze fretten daar nogal zet ! Boslucht doet wonderen
 


1. F. MORGA (01/07/2015 23:56:32)
Zoek niet verder, dit heet gewoon zo: vogelfluitje !!!
 


   
Geef zelf commentaar
 
Naam
Bericht
   

 


161351 bezoekers sinds 11/01/2003

© 2002 concept zwemclub.be .. Hosted by prodius.be

 
Adis werkkledij
Axis Finance
Badhuis
Calis Projects
De Saedeleer
Penez
Lauwers
Remeha
Vanluchene
Uitpas